Fundació Caixa Carlet
Plaça del Convent i de la Vila, 15 - 46240 Carlet (Valencia) Telf. (+34) 962 994 284

Exposició

CARLET POÈTIC, FENT POBLE

CARLET POÈTIC, FENT POBLE


Miquel Angel Fabra Ocheda, amb el patrocini de la Fundació Caixa Carlet, l’ajuda de l’Ajuntament de Carlet i la col·laboració de diverses empreses, es complau en convidar-los a la inauguració de l’exposició Carlet poètic, fent poble, que tindrà lloc el divendres 5 de febrer de 2010.
A les 19h. en el Teatre Giner es realitzarà un concert a càrrec dels alumnes del Conservatori Professional de Música “Perfecte García Chornet”, veïns de la localitat i del propi artista. A continuació ens dirigirem a la sala d’exposicions de la Fundació.


  • Calendari: 05/02/2010
  • Hora d'inici: 19:00
  • Ubicació: TREATRE GINER- CASA DE CULTURA
  • Organitza: MIQUEL FABRA
  • Subvenciona: FUNDACIO CAIXA CARLET
CARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLECARLET POÈTIC, FENT POBLE